Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

VIDEOGOALS – Herbeleef de Brugse zege tegen Anderlecht

Club Brugge mascotte (2)

Club Brugge won zondagnamiddag oververdiend van de aartsrivaal uit Brussel met 2-1. Blauw-Zwart was heer en meester, maar moest in het slot toch nog even bibberen na een onnodige rode kaart van Wesley Moraes en een laat doelpunt van Łukasz Teodorczyk.

Twee mooie aanvallen en dito goals – eentje van Hans Vanaken en eentje van Ruud Vormer – zetten Blauw-Zwart al snel op rozen. Na een rode kaart voor invaller Wesley en een goal van Teodorczyk brak het angstzweet nog even uit bij de fans, maar Club hield stand. Onderstaand de beelden.

Vanaken scoort met de kop

Vormer met de volley

De rode kaart voor Wesley

Teodorczyk met de aansluitingstreffer

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws