Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Verdiende Club hier een penalty?

(VIDEO) - Verdiende Club hier een penalty

Club Brugge won zondagnamiddag oververdiend met 2-1 van Anderlecht, maar moest in het slot nog even bibberen door een late goal van Łukasz Teodorczyk. 

Bij een 2-0 voorsprong en na 82 minuten voetballen had Club nochtans een strafschop kunnen krijgen toen Youri Tielemans opzettelijk in de weg ging lopen van Hans Vanaken. Scheidsrechter Erik Lambrechts zag er echter geen graten in.

“Ik heb de indruk dat het een strafschop was”, oordeelt Michel Preud’homme. “Het is toch op zijn minst een obstructiefout. Stel je even voor dat diezelfde fout in Anderlecht gebeurt: zou dat dan penalty zijn of niet?”, besluit de Brugse coach al lachend tegenover PlaySports. Onderstaand de beelden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws