Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Leandro Pereira vindt ópnieuw de weg naar doel

(VIDEO) – Leandro Pereira vindt ópnieuw de weg naar doel

Leandro Pereira stond maar liefst 517 dagen droog, maar daar kwam tien dagen geleden een einde aan. En de huurling van Club Brugge was duidelijk van plan om het niet meer zover te laten komen. Zo vervulde de 25-jarige Braziliaan ook tegen Santa Cruz zijn plicht met een mooie goal.

Palmeiras, momenteel leider in de Braziliaanse eerste klasse, stond maandagnacht voor een verplaatsing naar de voorlaatste in de stand. Pereira mocht – net zoals tegen Coritiba – invallen bij de rust.

De Brugse huurling bedankte ook deze keer met een doelpunt en was zo cruciaal in de 2-3 overwinning van zijn team. Door deze zege blijft Palmeiras immers aan de kop van het klassement, met 3 punten meer dan eerste achtervolger Flamengo. Heeft Pereira zijn torinstinct teruggevonden?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws