Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Had Leye hier de rode kaart verdiend?

(VIDEO) - Had Leye hier de rode kaart verdiend

Zaterdagavond staat met Zulte Waregem – Club Brugge de topper van de dertiende speeldag op het programma. In een evenwichtige eerste helft vielen er nauwelijks kansen te noteren, maar was er wel een dubieuze fase met Mbaye Leye in de hoofdrol.

Blauw-Zwart had in de eerste 45 minuten de beste kans, maar Ruud Vormer schoot het leer van dichtbij over het doel van Kenny Steppe. Essevee reageerde via een kopbal van Bryan Verboom.

Op het half uur dan toch eens opschudding. In een duel tussen ouderdomsdekens Timmy Simons en Mbaye Leye schopte de aanvaller van Zulte wild in het rond. Hij raakte de Brugse kapitein niet, maar de intentie was er duidelijk wel. Scheidsrechter Serge Gumienny zag er echter geen graten in…

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws