Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – De topper tussen Club en Anderlecht door de ogen van Ruud Vormer

Ruud Vormer balcontrole (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge won afgelopen zondag verdiend met 2-1 van Anderlecht. Eén van de meest opvallende figuren bij de thuisploeg was Ruud Vormer. De 28-jarige middenvelder was een gesel voor de Paars-Witte verdediging en liep nog maar eens de longen uit zijn lijf.

Vormer ontpopt zich de laatste maanden meer en maar tot dé absolute publiekslieveling van Jan Breydel en zijn sterke match en dito goal tegen de aartsrivaal uit Brussel zullen zijn populariteit er niet op doen minderen. Onderstaand kan je nogmaals herbeleven hoe Vormer 90 minuten lang liep te heersen tegen Anderlecht.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws