Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Club-spelers laten hun goed hart zien

Club-spelers laten hun goed hart zien

Na het drukke programma van de voorbije weken staan de spelers van Club Brugge voor een rustige week. Zo wordt er tot en met zondag slechts drie keer getraind: woensdag om 11 uur, donderdag om 10 uur en vrijdag om 11 uur. Alle trainingen deze week kunnen bijgewoond worden door fans. 

Vandaag maakte onze A-kern ook tijd om een potje te voetballen met de Blauw-Zwarte G-ploeg (het team voor mensen met een verstandelijke beperking) en de voetbalkraks (jongeren tot twaalf jaar met gedragsproblemen of autisme). Dat de sfeer goed zat, zie je in onderstaande video.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws