Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Club-fans toveren Jan Breydel om tot ‘Stadium of Light’

Club-fans toveren Jan Breydel om tot 'Stadium of Light'

Het Stadium of Light is normaal gesproken de thuishaven van Sunderland, maar woensdagavond zorgde het Brugse supporterslegioen voor een leuke kopie van het op vier na grootste voetbalstadion in Engeland.

Dion Cools en Ruud Vormer hadden Club Brugge in de eerste helft al op een comfortabele 2-0 voorsprong getrapt en de Club-fans konden in de tweede periode dan ook rustig toekijken hoe Blauw-Zwart die score verder uitdiepte tot 4-0 via zomeraanwinst Tomas Pina en de tweede van de avond van Cools.

Op het uur besloot de Brugse spionkop massaal zijn smartphone boven te halen en de zaklamp aan te steken. Naar verluidt een spontane actie die begonnen was bij fans van supportersclub Blauw-Zwart Diksmuide en vak 214. De rest van Jan Breydel volgde al snel, hetgeen voor mooie taferelen zorgde. Onderstaand de beelden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws