Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verheyen laat zijn licht schijnen op Tomás Pina

Gert Verheyen (analist)

Tomás Pina vond afgelopen woensdag tegen Westerlo voor het eerst de weg naar doel voor Club Brugge. Ook tegen Zulte Waregem stond de 29-jarige Spanjaard in de basis. Gert Verheyen kan de speelstijl van de ex-middenvelder van Villarreal wel appreciëren.

“Ik wil toch graag even de passing van Pina benadrukken”, vertelt Verheyen aan PlaySports. “Niet al zijn passen kwamen aan, maar het is duidelijk wel zijn intentie om altijd vooruit te voetballen. En hij kan ook een actie maken met de bal aan de voet of kaatsen in één tijd met een tegenstander in zijn rug. Met zijn rechter- en linkervoet.”

De analist vindt het positief dat Pina niet altijd voor de gemakkelijke oplossing kiest. “Vaak kan hij ook achteruit of lateraal spelen, maar dat doet hij meestal niet. Hij neemt zijn verantwoordelijkheid en denkt en speelt altijd vooruit. Dus ik vond hem al bij al een degelijke wedstrijd spelen en stilaan groeit hij in zijn rol bij Club Brugge”, besluit Verheyen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws