Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verhaeghe over onderhandelingen met Rode Duivels: “Dat heb ik nooit gezegd”

Bart Verhaeghe bekerfinale (Club Brugge - Anderlecht)

Behalve voorzitter van Club Brugge is Bart Verhaeghe dezer dagen ook ondervoorzitter van de KBVB. Eén van de zaken die hij bij de bond wil veranderen, zijn de hoge premies die de Rode Duivels krijgen. Na de interland tegen Spanje zou er een eerste keer onderhandeld zijn over een mogelijke verlaging.

In de Waalse pers verscheen dat Verhaeghe tegen de spelersraad van de Duivels gedreigd zou hebben om andere spelers op te roepen als ze niet akkoord gingen met lagere premies. “Zoiets heb ik nooit gezegd”, ontkent Verhaeghe echter in Het Laatste Nieuws. “Blijkbaar willen sommigen de onderhandelingen een agressieve sfeer toedichten die er nooit geweest is.”

“Integendeel, de onderhandelingen verliepen respectvol van de twee kanten.” Voorlopig zijn ze wel stopgezet. “We moeten twee keer winnen, al onze tijd en energie moet daar nu naartoe gaan. Er is ook helemaal geen haast bij een akkoord. De premies voor de kwalificatiewedstrijden liggen vast, het zijn de WK-premies die onderhandeld worden. Daar hebben we nog tijd voor”, besluit onze voorzitter.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws