Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanhaezebrouck woest na nederlaag op Club: “Dit is een énorme schande, dan moet je ermee stoppen”

Hein Vanhaezebrouck (Club Brugge - AA Gent)

Club Brugge won zondagnamiddag met 1-0 van AA Gent na een doelpunt van Ricardo van Rhijn. Hein Vanhaezebrouck was na afloop niet te temmen en haalde zwaar uit naar Alexandre Boucaut.

Toen Stefano Denswil in de tweede helft een duwtje gaf in de rug van Renato Neto, vond de trainer van AA Gent dat de bal op de stip moest. “Dat Perbet zegt dat we hier terecht verliezen? Dan moet ik eens praten met Jérémy. Misschien is hij teleurgesteld omdat hij niet mocht starten”, klinkt het tegenover PlaySports.

“In de tweede helft hebben we de partij in handen genomen en we verdienen hier zeker niet van te verliezen. Club wint hier met een zondagsschot, dat misschien niet binnen mocht gaan. Maar de échte reden van ons verlies is Alexandre Boucaut. Dit is schandalig. Ik hoor de vierde ref ‘penalty’ roepen. En ik niet alleen, want iedereen had dat gehoord.”

Hemeltergend

“Maar Boucaut negeert dat signaal en vertrouwt blijkbaar zijn mede scheidsrechters niet. Nochtans een volwaardige ref. Als je je eigen mensen niet meer vertrouwt, dan moet je ermee stoppen. Het is al zo’n probleem met de Belgische arbitrage, maar dit gaat er écht over. Boucaut heeft daar de wedstrijd beslist. De manier waarop we hier verliezen is gewoon hemeltergend.”

“We zitten in een competitie waar veel geld mee gemoeid is… Maar als je dit ziet, weet je niet meer wat zeggen. Of Club ons zwarte beest is nu we er 5 keer van verloren hebben? Neen, dat heeft er allemaal niks mee te maken. Er is hier maar één man die de match beslist. Als Boucaut overtuigd is van zijn gelijk, dan mag hij overrulen. Maar anders, dan volg je gewoon je vierde ref. Het is een schande.” MPH reageerde eerlijk op de scheidsrechterlijke uithalen van Vanhaezebrouck.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws