Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanhaezebrouck reageert scherp op studie die stelt dat Club het meest benadeeld wordt door refs

Hein Vanhaezebrouck (Club Brugge - AA Gent)

Uit een masterproef van twee handelsingenieurs die meedingen naar de scriptieprijs van 2016 blijkt dat Club Brugge veruit het meest benadeeld wordt door scheidsrechters. Verder zou de door AA Gent gewraakte Alexandre Boucaut inderdaad veel foute beslissingen nemen, maar zijn de Buffalo’s wél de ploeg die daar de voorbije 5 jaar het meeste voordeel van ondervond. Hein Vanhaezebrouck reageert.

“Je mag die studie scheuren en weggooien”, lacht de coach van AA Gent. “Want ze is gebaseerd op persartikels (matchverslagen van Sporza, nvdr). Elk medium of elke journalist die zijn club volgt, moet een verslag maken van de wedstrijd. En dat is dus altijd licht gekleurd (partijdig, nvdr).”

Daarnaast kwam Vanhaezebrouck ook nog eens terug op de Slag om Vlaanderen, waarbij hij met zijn gekende armgezwaai Jan Breydel omtoverde tot een stadion vol Hein-imitators.

“Ik kreeg van verschillende externe mensen de opmerking dat dit er niet meer bijhoort. Dat dit moet stoppen. De Club-fans hebben naar verluidt vanalles geroepen en gedaan… Maar ik heb het zelfs niet gehoord of gezien. Je moet je daar van afschermen”, besluit Vanhaezebrouck tegenover PlaySports.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws