Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Van Langendonck stuurt waarschuwing naar Club Brugge

Brugse spelers lopen ereronde (Club Brugge - Anderlecht)

Sinds Jacky Mathijssen – van 2007 tot 2009 nog aan de slag als T1 bij Club Brugge – het roer van Bob Peeters bij Westerlo overnam, kunnen de Kemphanen erg knappe cijfers voorleggen: met overwinningen tegen Anderlecht (1-2) en Waasland-Beveren (1-0) en gelijke spelen tegen Sint-Truiden (2-2) en Charleroi (0-0) zakt de degradatiekandidaat dan ook met het nodige vertrouwen af naar Jan Breydel.

“Als iedereen zijn taken uitvoert en 100% mentaliteit toont, dan is onze defensie heel moeilijk te passeren”, waarschuwt Westerlo-doelman Koen Van Langendonck Blauw-Zwart. “In tegenstelling tot in het begin van het seizoen komen er nu nog slechts één of twee gevaarlijke ballen mijn richting uit.”

“Na het vele zoeken en aftasten vinden we elkaar nu elke week wat beter. Het klikt gewoon op dit moment en die goeie organisatie laat het beste verhopen voor de toekomst. Achteraan staat het nu goed, dus nu volgt de volgende stap. Zo moet de aanvoer naar onze spitsen nog beter, zodat de aanval op termijn voor iets meer dreiging kan gaan zorgen”, oordeelt de goalie.

En ook tegen de landskampioen acht Van Langendonck zijn ploeg niet kansloos. “In Jan Breydel spelen is nooit een cadeau, al denk ik dat we nu niet tegen hetzelfde Club spelen als vorig seizoen. Ze kampen met een reeks geblesseerden en voetballend loopt het nog niet altijd zoals het zou moeten. Bovendien hebben wij nu al vier matchen op rij punten gepakt”, klinkt het in HLN.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws