Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Twee keer goed nieuws uit de Brugse ziekenboeg

Brugse mascotte (Club Brugge - Anderlecht)

De Blauw-Zwarte lappenmand is momenteel nog altijd aardig gevuld, maar beetje bij beetje is er beterschap in zicht. Zo is er goed nieuws over José Izquierdo en Lior Refaelov.

Izquierdo en Refaelov trainen momenteel nog individueel met kinesist Jan Van Damme, maar volgens HLN en Het Nieuwsblad kunnen de fans van Club Brugge uitkijken naar de comeback van beide sterkhouders. Hun terugkeer bij de groep is immers nakend.

Laurens De Bock heeft daarentegen nog steeds last van de patellapees en bleef binnen, net zoals Bjorn Engels (schouder), Brandon Mechele (scheenbeen) en Sébastien Bruzzese (buikspieren). Het wederoptreden van Joske en Rafa zal Michel Preud’homme meer aanvallende mogelijkheden geven.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws