Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Twee Club-spelers mogen Brugse ziekenboeg weldra verlaten

Michel Preud'homme duim omhoog

De spelers van Club Brugge krijgen na hun drukke programma de nodige rust deze week. Op donderdag (10 uur) en vrijdag (11 uur) staat er wel nog een training op het programma. Hans Vanaken en Brandon Mechele mogen nog altijd niet voluit gaan, maar zijn aan de beterhand. 

Met Bjorn Engels (schouder), Lior Refaelov (pubalgie), José Izquierdo (lies) en Laurens De Bock (knie) zijn vier sterkhouders langdurig geblesseerd bij de landskampioen. Gelukkig valt er hier en daar ook goed nieuws uit de Blauw-Zwarte ziekenboeg te rapen.

Afgelopen weekend geen Hans Vanaken tijdens de Slag om Vlaanderen. De 24-jarige middenvelder zat wel op de bank, maar was niet fit genoeg om aan de aftrap te verschijnen. Hij blesseerde zich immers tijdens de opwarming in Kopenhagen na een stoot tegen de knie. Vanaken ondervindt daar nog steeds hinder van, maar volgens HLN is hij met enkele dagen rust volledig verlost van zijn blessure.

Daarnaast doet ook Brandon Mechele het nog altijd rustig aan. De 23-jarige centrale verdediger kreeg daags voor de bekermatch tegen Lommel United een trap op zijn scheenbeen op training. Het Brugse jeugdproduct zou eerstdaags eveneens opnieuw de oude moeten zijn.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws