Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Trainer Porto lovend voor Brugse fans: “Daar hadden we het moeilijk mee”

club-fans-sjaals-club-brugge-leicester-city

Na de twee eerdere blamages in de Champions League pakte Club Brugge tegen FC Porto uit met een sterke Europese prestatie. Maar Blauw-Zwart kreeg helaas niet wat het verdiende, want door een strafschop in blessuretijd gingen de Portugezen alsnog met de zege lopen.

Porto-coach Nuno was onder de indruk van Club. “We wisten dat Club Brugge dit kon. Maar ik weet ook dat Michel af te rekenen heeft met een aantal blessures en voor hem is het niet gemakkelijk om daarmee om te gaan. Zo kan je maar moeilijk iets opbouwen als trainer”, vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

“De voorbije weken hebben we hier meermaals scouts naartoe gestuurd en zij zagen hetzelfde. We wisten dat het publiek de ploeg zou vooruitstuwen, maar toch hadden we het daar heel moeilijk mee in het begin.”

“Op de momenten dat Club balbezit had, hadden wij geen antwoord klaar. In de tweede helft vonden we manieren om daarmee om te gaan. Met alle respect voor Club Brugge: uiteindelijk hebben wij verdiend gewonden”, besluit Nuno verrassend.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws