Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

STVV bevestigt interesse in Club-aanvaller, maar botste op njet: “Zo ben je snel uitgepraat”

Philippe Bormans (manager Sint-Truiden)

Van de 24 A-kernspelers die Club Brugge vandaag telt, kwamen er drie nog geen minuut in actie dit seizoen: Sébastien Bruzzese (8x op de bank), Jens Teunckens (1x op de bank) en Brandon Mechele (1x op de bank). Nikola Storm is hetzelfde lot beschoren. Al mocht de 22-jarige Maldegemnaar één minuutje invallen tijdens de met 0-2 gewonnen openingswedstrijd op KV Mechelen. Nochtans was er tijdens de voorbije zomermercato interesse in hem.

STVV-manager Philippe Bormans bevestigt vandaag in Sport/Voetbalmagazine dat de Kanaries tijdens de voorbije transfermarkt graag zaken hadden gedaan met onder meer Club Brugge. “Sint-Truiden is vragende partij om spelers te huren van Belgische topclubs. We hebben geïnformeerd naar Nikola Storm, Dodi Lukebakio (Toulouse) en Andy Kawaya (Anderlecht), maar ze mochten niet komen. Dan ben je snel uitgepraat.”

“Ergens valt het te begrijpen”, gaat Bormans verder. “Anderlecht vond het niet leuk om Michaël Heylen (Westerlo) tegen hen te zien scoren. Wij gaan dus op zoek naar alternatieven en huren nu spelers van Saint-Etienne, Chelsea en Charlton.”

“Je kan dat een kwalijke evolutie noemen, maar voor ons is het makkelijker zaken doen met buitenlandse clubs. Waarom zouden wij ons blauw betalen aan een Belgische speler? Wij moeten er enkel voor zorgen dat we elke match genoeg Belgen op het scheidsrechtersblad inschrijven.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws