Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Stijnen geeft de hoop niet op: “Het uitpraten met Club Brugge”

Stijnen geeft de hoop niet op Het uitpraten met Club Brugge

Stijn Stijnen is momenteel trainer bij Sporting Hasselt, maar herinnert zich de reden voor zijn contractbreuk bij Club Brugge alsof het gisteren was. De gewezen doelman werd begin 2011 immers aan de kant geschoven vanwege een opvallend internetschandaal.

Stijnen voerde naar verluidt op internetfora van Club Brugge een anonieme campagne tegen zijn rechtstreekse concurrenten Colin Coosemans en Geert De Vlieger en de nieuwe bestuursleden Sven Vermant en Henk Mariman. De doelman – met als forum alias “Frigo” en “Piop” – verheerlijkte zichzelf en riep supporters op om spandoeken te maken tegen Coosemans en het bestuur. Zijn vriendin en broer namen de schuld op zich, maar dat mocht niet baten.

“Ik heb wel spijt hoe het gelopen is, want ik verdiende het niet om zo te moeten vertrekken”, oordeelt Stijnen. “Dat heeft met machtswissels te maken, want bij mensen als Luc Devroe kan ik nog steeds terecht. Die weten wat ik voor hen gedaan heb. Maar ik was populair bij de Brugse fans en mijn vertrek moest dan ook verantwoord kunnen worden. Dus heeft men een verhaal gebreid aan mijn afscheid.”

Desondanks hoopt Stijnen nog steeds dat de plooien met Blauw-Zwart in de toekomst gladgestreken kunnen worden. “Ik verwijt hen (Bart Verhaeghe en de rest van het Brugse bestuur, nvdr) niks, ze waren er pas en er werden hen dingen ingefluisterd. Ooit komen we elkaar tegen en kunnen we dat uitpraten”, klinkt het in Sport/Voetbalmagazine.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws