Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Staelens verrast door Club-speler: “Nooit gedacht dat hij zich zo zou ontwikkelen”

Lorenzo Staelens (analist)

Geen spelers van Club Brugge in de selectie van de Rode Duivels voor de interlands tegen Bosnië en Gibraltar, ook al leunden de voorbije maanden enkele van onze jongens dicht tegen de kern aan. Zo maakte Björn Engels aanvankelijk deel uit van de EK-selectie, tot hij met een blessure moest afhaken.

Lorenzo Staelens heeft het wel voor de 22-jarige. “Engels vind ik het prototype van de moderne verdediger”, stelt de ex-speler van Blauw-Zwart (1989-1998) in Het Laatste Nieuws. Al is Staelens wel verrast door het traject dat Engels aflegde.

“Ik had nooit gedacht dat Engels zich zó zou ontwikkelen. Hij speelde samen met mijn zoon toen ze 13, 14 jaar waren. Ik vreesde dat Engels voetbaltechnisch te weinig was – veel de bal zomaar wegtrappen, en zo. Maar hij is enorm geëvolueerd. Engels heeft zijn stempel gedrukt op het voetbal van achteruit bij Club. Al wil ik zien hoe hij terugkeert na zijn blessures…”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws