Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Snelders ziet geen favoriet in Club – Anderlecht: “Twee gezichten”

Eddy Snelders (analist)

Zondagnamiddag is het Jan Breydelstadion het decor voor de clash tussen Club Brugge en Anderlecht. Blauw-Zwart volgt op 5 punten van Paars-Wit en kan dus maar beter winnen om de achterstand niet te laten oplopen. 

“Beide clubs spelen wisselvallig. Met een vervangelftal speelde Club vorige week wel goed in Charleroi, maar het verloor. Tegen Porto kon het ook veel weerwerk bieden, maar ook die wedstrijd verloor het. Twee nederlagen, dat weegt natuurlijk op een ploeg”, vertelt Snelders aan Sporza.

“Anderlecht voetbalt ook wispelturig. Tegen Mainz toonde het zich donderdag wel veerkrachtig. In principe is er ondanks die nederlagen dus moed getankt bij Club Brugge en ook bij Anderlecht moet er scherpte zijn, want ze hebben Europees goed gespeeld. Maar of dat een garantie is op succes…”

Extra dimensie

De analist ziet een licht voordeel voor Michel Preud’homme & co. “Tegen Porto stond er weer een elftal waar de Club-fans zich in konden vinden. En met het thuisvoordeel tegen Anderlecht moet dat toch een extra dimensie geven en een kans op een goed resultaat.”

Snelders is tot slot van mening dat Anderlecht zijn laatste competitiewedstrijd met het nodige geluk won. “Met de match tegen Lokeren in het achterhoofd zal het moeilijk worden, maar Anderlecht is Anderlecht. Die club heeft twee gezichten en het beste gezicht laat een ploeg meestal zien in wedstrijden van belang.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws