Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Snelders spaart Club-speler niet: “Hij doet er niets mee”

Eddy Snelders (analist)

Charleroi-aanvaller Chris Bedia bezorgde Club Brugge vrijdagavond een uppercut van jewelste door in de slotminuten de 1-0 voorbij Ludovic Butelle te koppen. Een gehavend Blauw-Zwart speelde nochtans een verdienstelijke partij, al kon niet iedereen overtuigen.

Zo was Eddy Snelders niet te spreken over de prestatie van Boli Bolingoli, die door de vele afwezigen zijn kans kreeg op zijn geliefde linksbuiten. “Bolingoli is zo’n speler van vlees noch vis. Gert Verheyen zei het vorig seizoen nog… Wat brengt hij eigenlijk? Hij krijgt wel de mogelijkheden en hij heeft vaak de ruimte, maar hij doet er niets mee”, vertelt de analist bij PlaySports.

Ex-voetballer Frédéric Dupré sluit zich bij de strenge mening van Snelders aan. “Bolingoli en Cools geven een heel zenuwachtige indruk. Het valt toch wel op dat zij het moeilijk hebben”, klinkt het. Ook bij de Club-fans moest de Brugse linkerflank het ontgelden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws