Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Slag om Vlaanderen lokt 3 tv-gezichten en 1 ex-speler naar Jan Breydel

Slag om Vlaanderen lokt 3 tv-gezichten en 1 ex-speler naar Jan Breydel

Zondag staat met Club Brugge – AA Gent de eerste Slag om Vlaanderen op het programma. Blauw-Zwart hoopt dat de match tegen de Buffalo’s net zoals begin februari voor een déclic zorgt. Club TV ontvangt heel wat bekend volk voor de topper.

Zondag zal VTM-nieuwsanker Stef Wauters de presentator van dienst zijn bij Club TV. Hij krijgt in de studio gezelschap van onder meer Rik Verheye, de acteur die dezer dagen vooral bekend staat omwille van zijn rol als Jay Vleugels in Callboys. Binnenkort doet hij ook mee aan De Slimste Mens ter Wereld.

Daarnaast tekent ook Geert Hunaerts present. Hij is een diehard Club-supporter die twee seizoenen geleden nog de presentatie van de Fandag voor zijn rekening nam in Jan Breydel. Voorts is hij vooral bekend van zijn acteerprestaties in Familie, Thuis, De Kotmadam, Team Spirit,…

Tot slot is ook ex-speler Foeke Booy van de partij. De Nederlander speelde van 1989 tot 1993 voor Blauw-Zwart en vond in 117 wedstrijden 49 keer de weg naar doel.

Jay gaat Gent scouten

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws