Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Simons: “Zelfs met 10 afwezigen een aardig team”

timmy-simons-club-brugge-leicester-city

Club Brugge kampte vrijdagavond met maar liefst 7 geblesseerden en 3 zieken, maar speelde desondanks geen slechte match tegen Charleroi. “Misschien wel onze beste wedstrijd in die 3 jaar dat ik trainer van Club ben”, klonk het achteraf bij Michel Preud’homme. Timmy Simons sluit zich bij de mening van zijn coach aan.

“Volgens mij was een gelijkspel billijk geweest”, opent de Brugse aanvoerder. “De eerste helft hadden we onder controle en we kregen een aantal goeie kansen via Hans en Jelle. En eigenlijk gaven we ook in de tweede periode niet veel weg. Dat Charleroi dan nog scoort op het einde is doodjammer.”

Simons kon zijn ploegmaats hoe dan ook niets verwijten. “Het kan gebeuren dat je een duel verliest. Maar op het einde van de match heb je geen tijd meer om dat recht te zetten. Al bij al hebben we zelfs met 10 afwezigen een aardig team neer kunnen zetten. Hopelijk kunnen we nu een aantal spelers recupereren voor de drukke weken die eraan komen”, besluit onze kapitein tegenover PlaySports.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws