Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Scheidsrechter Charleroi – Club Brugge bekendgemaakt

Club Brugge mascotte

Na een weekje interlandvoetbal staan er voor Club Brugge nog vijf matchen op het programma in oktober: vier competitiewedstrijden en de Champions League thuismatch tegen FC Porto. Komend weekend wacht de altijd moeilijke verplaatsing naar Charleroi.

Vrijdagavond om 20.30 uur is het Stade du Pays het decor voor de openingswedstrijd van de tiende speeldag in de Jupiler Pro League. Michel Preud’homme en zijn manschappen pakten 9 op 9 tegen Eupen, Moeskroen en AA Gent en hopen tegen de Carolo’s een vervolg te breien aan die zegereeks.

Scheidsrechter Joeri Van de Velde mag de wedstrijd tussen beide ploegen met 16 punten voor zijn rekening nemen. Dat meldt Thibault De Gendt, directeur competities van de KBVB. Opvallend: eerder vandaag verscheen een onderzoek waaruit blijkt dat Club Brugge de voorbije jaren veruit het meest benadeeld werd door scheidsrechters.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws