Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ruud reageert op “Vormer Gouden Schoen”-gezangen van Club-fans

Ruud Vormer (Club Brugge - Anderlecht)

Ruud Vormer was tegen Westerlo nog maar eens de beste versie van zichzelf en pakte uit met een knap doelpunt. Het Brugse publiek genoot met volle teugen en bedankte zijn publiekslieveling door – naast de gebruikelijke “Ruud Ruud Ruud” – ook “Vormer Gouden Schoen” te scanderen.

De Nederlander was na de 4-0 overwinning tegen de Kemphanen in zijn nopjes. “Ik heb de gezangen gehoord”, vertelt de middenvelder met de glimlach. “Het was fantastisch om te horen. Het is nu aan mij om door te gaan.”

De gelegenheidskapitein kijkt alvast reikhalzend uit naar de match tegen de huidige koploper in de Jupiler Pro League. “Zaterdag volgt de topper tegen Zulte Waregem. Als we het niveau van de laatste wedstrijden aanhouden, dan kunnen we daar ook winnen.”

“Tegen Westerlo was het de makkelijkste wedstrijd van het seizoen. Met alle respect, maar thuis moet je van die ploeg altijd kunnen winnen. En dat hebben we goed gedaan. Nu zaterdag volgt er een leuke wedstrijd en daar gaan we vol gas geven”, besluit Vormer op de officiële site.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws