Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

RESPECT! Concurrent Meunier redt leven van zijn tegenstander

RESPECT! Concurrent Meunier redt leven van tegenstander

Serge Aurier kwam de voorbije maanden meermaals negatief in het nieuws en draagt al heel zijn leven de “enfant terrible”-stempel met zich mee. Maar de man met negatieve uitlatingen over zijn coach, geweld tegenover een agent en een lugubere doelpuntenviering op zijn kerfstok heeft ook een andere kant.

De concurrent van Thomas Meunier bij PSG heeft tijdens de interland van Ivoorkust tegen Mali het leven van zijn tegenstander gered. Na een luchtduel met Lamina Kone verloor Moussa Doumbia het bewustzijn.

Er was heel wat te doen om de overtreding, maar in alle hectiek was het Aurier die als enige opmerkte dat Doumbia zijn tong had ingeslikt en aan het stikken was. De geplaagde rechtsachter had de juiste reflex en redde zo het leven van zijn tegenstander. Ivoorkust won de wedstrijd overigens met 3-1, maar u begrijpt dat voetbal in dit geval bijzaak was.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws