Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme ziet twee basisspelers uitvallen in aanloop naar Slag om Vlaanderen

Preud'homme ziet twee basisspelers uitvallen in aanloop naar Slag om Vlaanderen

Zondagnamiddag is het Jan Breydelstadion het decor voor de ongetwijfeld geladen topper tussen Club Brugge en AA Gent. In aanloop naar de Slag om Vlaanderen kreeg Blauw-Zwart wel twee serieuze opdoffers te verwerken.

Michel Preud’homme vertelde vrijdag al dat Laurens De Bock met een overbelasting van zijn spieren kampte. Intussen is onze linksachter geblesseerd aan de patellapees (knie), net zoals José Izquierdo. De 24-jarige Colombiaan heeft opnieuw last van de lies. Dat maakte Club bekend via onderstaande officiële mededeling.

“Zaterdagmiddag, op de laatste training voor Club-Gent, vielen Laurens De Bock en José Izquierdo in extremis geblesseerd uit. Verder onderzoek moet de ernst van hun blessures bepalen”, klinkt het.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws