Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme ziet deze oorzaak voor blessuregolf

Michel Preud'homme (Club Brugge - Leicester City)

Michel Preud’homme neemt vrijdag drie trainees mee naar Charleroi en dat heeft alles te maken met de blessurecrisis die momenteel heerst bij Club. De trainer houdt op dit moment immers slechts 17 fitte A-kernspelers over. Hoe het komt dat er op dit moment zoveel gekwetsten zijn, vraagt Preud’homme zich ook af.

“Sommige blessures, zoals die van Brandon en Bjorn, komen door pech, andere komen door overbelasting door een gebrek aan rust”, noteerde Het Nieuwsblad. “We hebben in het verleden – in de mate van het mogelijke – spelers rust gegund maar nu komen we in een andere fase.”

“We hebben weinig spelers dus gaan we weinig spelers kunnen laten rusten in de vele wedstrijden die komen. We zullen dus ons trainingsschema moeten aanpassen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws