Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme neemt nieuwe naam op in selectie voor Slag om Vlaanderen

jelle-vossen-club-brugge-leicester-city

Na de 4-0 pandoering tegen FC Kopenhagen aast Club Brugge op eerherstel. Zondagnamiddag is daar met de Slag om Vlaanderen de ideale gelegenheid voor. Onderstaand de 21-koppige selectie van Michel Preud’homme.

Club kan tegen AA Gent niet rekenen op langdurige geblesseerden Bjorn Engels (schouder) en Lior Refaelov (pubalgie). Ook Brandon Mechele en Jens Teunckens zijn ontbrekende A-kernspelers.

Hans Vanaken heeft last van een kneuzing aan zijn bil, terwijl Laurens De Bock kampt met een overbelasting van zijn spieren. Beide spelers behoren wél tot de selectie. Trainee Ahmed Touba (foto onderaan), de 18-jarige linksachter van de beloften, behoort voor het eerst tot de selectie.

Hein Vanhaezebrouck heeft eveneens heel wat blessureleed. Brecht Dejaegere, Jérémy Taravel, Emir Kujovic, Moses Simon en Thomas Matton zijn er niet bij in Jan Breydel. Thomas Foket, Danijel Milicevic en Kenny Saief behoren tot de Gentse selectie, maar het is niet zeker of het drietal speelklaar geraakt.

Ahmed Touba (Club Brugge beloften)

Selectie Club Brugge

Doelmannen: Butelle en Bruzzese

Verdedigers: Van Rhijn, Cools, Poulain, Denswil, De Bock, Bolingoli en Touba

Middenvelders: Simons, Pina, Claudemir, Vormer, Vanaken en Gedoz

Aanvallers: Storm, Diaby, Wesley, Vossen, Izquierdo en Limbombe

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws