Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme neemt het op voor geblesseerde Diaby: “Niet de meeste liefde vanop de tribunes”

Abdoulay Diaby (Club Brugge - Anderlecht)

De ziekenboeg van Club Brugge draait momenteel overuren en sinds de interlandbreak kunnen we ook Abdoulay Diaby aan het lijstje geblesseerden toevoegen. Michel Preud’homme geeft uitleg bij de kwetsuur van de Franse Malinees en benadrukt nogmaals hoe belangrijk de spits voor Blauw-Zwart is.

“Er zijn een paar mensen die, wanneer Diaby een verkeerde actie doet, direct ‘Jelle’ beginnen te roepen”, vertelde MPH na de overwinning tegen AA Gent aan HLN. Ook op de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd tegen Charleroi haalde de Brugse coach dat voorval nog even aan.

“‘Abdou’ krijgt misschien niet altijd de meeste liefde vanop de tribunes, maar hij is een belangrijke speler. Als we naar de statistieken kijken, zien we dat hij gewoonweg enorm veel loopt in een wedstrijd aan hoge intensiteit.”

“Hij geeft zichzelf altijd volledig voor de ploeg, net zoals hij tegen Gent 90 minuten lang gedaan heeft. Daardoor missen we hem morgen in Charleroi, maar we proberen hem klaar te krijgen tegen dinsdag”, klinkt het op de officiële website.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws