Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme geïrriteerd na gelijkspel: “Typisch op verplaatsing”

Michel Preud'homme boos

Zulte Waregem – Club Brugge is geëindigd zoals het begonnen was: met de brilscore. Beide ploegen gaven weinig weg en het 0-0 gelijkspel was dan ook een terecht resultaat. Michel Preud’homme analyseert.

“Wij hebben er alles aan gedaan wat we konden om er een boeiende match van te maken”, vertelt MPH. “Zeker in de eerste 20 minuten hebben we het spel in handen genomen. Zulte moest veel lopen en besloot vervolgens om zich in blok terug te trekken. Ze speelden dan meer op de tegenaanval en met de lange bal. Daardoor kregen we natuurlijk minder ruimte.”

Club ging gaandeweg wel op zoek naar de drie punten, maar nam uiteindelijk vrede met het gelijkspel. “In het slot gaan we natuurlijk niet alles meer opengooien. We speelden wel tegen de leider. Het was onze bedoeling om in organisatie te spelen en van daaruit te voetballen. Dan is het ook niet slim om op het einde van de match nog gek te gaan doen.”

Toeval zeker?

Tot slot waren er enkele ergernissen bij Preud’homme. “Het was eigenlijk een typische wedstrijd op verplaatsing. Zulte liet zich vallen om vrije trappen mee te krijgen en scheidsrechter Gumienny heeft niet geluisterd naar de regels.”

“Vóór het seizoen is er duidelijk uitgelegd dat de muur bij een vrijschop op 9 meter moet staan. Met de vanishing spray was dat allemaal opgelost, maar ik heb geen spuitbus gezien. Vandaag was die precies verdwenen. Bij de vrijschop van Van Rhijn stond de muur op 7 meter. Maar dat is toeval zeker?”, besluit MPH voor de camera’s van PlaySports.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws