Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme geeft de Champions League op: “Gebruiken om ervaring op te doen”

Michel Preud'homme (Club Brugge - Leicester City)

Club Brugge leek tegen FC Porto lange tijd op weg naar het eerste punt in deze Champions League, maar in de slotminuut volgde nog een ferme anticlimax. De late 1-2 was een zware klap voor iedereen met een Blauw-Zwart hart, en ook bij Michel Preud’homme hakte die er stevig in.

“Ik heb het moeilijk om positief te zijn als ik twee keer verlies. In Charleroi was de prestatie ook goed. We moeten beseffen dat het spijtig genoeg niet lukt op dit niveau. Maar je hebt gelijk: ik zal morgen niet streng zijn voor de spelers. Behalve voor één of twee jongens”, reageert de coach in Het Nieuwsblad.

Het Champions League-verhaal is wat Preud’homme betreft over na de nul op negen. “Maar we moeten die wedstrijden nog wel spelen natuurlijk. We gaan die matchen gebruiken om ervaring op te doen. Jongens die nu geblesseerd waren, zullen hun kans krijgen. En we hebben natuurlijk nog wel wat te leren.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws