Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Porto-coach Nuno vol lof over MPH: “Dat ga ik hem morgen ook zeggen”

Michel Preud'homme duim omhoog

Dinsdagavond is het erop of eronder voor Club Brugge in de Champions League. Als Blauw-Zwart Europees wil overwinteren, zal het de drie punten thuis moeten houden. Porto-trainer Nuno Espirito Santo blikt vooruit en haalt daarbij de loftrompet boven voor Michel Preud’homme.

Preud’homme heeft een roemrijk Portugees verleden en dat is Nuno allesbehalve ontgaan. “Michel is een grote meneer, en dat ga ik hem morgen ook zeggen. Het is mooi om te zien dat hij na zijn prachtige spelerscarrière ook als coach hoge toppen scheert.”

Nuno is – net zoals MPH – een gewezen doelman en staat eveneens met zijn rug tegen de muur op het kampioenenbal. Met één puntje in eigen huis tegen FC Kopenhagen presteren de Portugezen immers onder de verwachtingen.

In Jan Breydel verwacht Nuno dan ook beterschap van zijn manschappen. “Morgen is het een belangrijke match voor ons. We mogen ons geen fouten meer veroorloven, maar dat mag Porto eigenlijk nooit. In de Champions League mogen we alleszins nooit op onze lauweren rusten, want elke opdracht is hier moeilijk.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws