Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Pina onder de indruk van Club-icoon: “Ik hoop stilletjes dat ik eenzelfde carrière als hem kan uitbouwen”

Tomás Pina (Club Brugge - Gent)

Tomás Pina streek afgelopen zomer met een ernstige knieblessure neer in Jan Breydel. Mede daardoor zagen we nog niet de beste versie van de 29-jarige Spanjaard aan het werk. Zijn doelpunt tegen Westerlo was alvast een opsteker voor de ex-middenvelder van Villarreal.

Michel Preud’homme gaf Timmy Simons rust tegen de Kemphanen en zo verscheen Pina nog eens in de basiself van Blauw-Zwart. “Het belangrijkste was dat we de drie punten pakten. Als je dan ook nog kan scoren, is dat altijd leuk. Het is mijn eerste doelpunt voor Club, dus dat is goed voor het vertrouwen”, vertelt Pina op de officiële website.

“Je mag niet vergeten dat ik door mijn blessure met een serieuze achterstand aan het seizoen ben begonnen en heel hard heb moeten werken om te staan waar ik momenteel sta. Ik voel dat ik stilaan het ritme onder de knie aan het krijgen ben, maar ik weet ook dat ik nog verre van mijn topvorm verwijderd ben.”

“De 4-0 eindstand is een mooi resultaat, al moet ik eerlijk toegeven dat we het onszelf makkelijk gemaakt hebben door een vroeg doelpunt te scoren. Westerlo heeft eigenlijk nooit een schijn van een kans gekregen. Intussen leer ik nog elke dag bij van een monument als Timmy Simons. Ik hoop stilletjes dat ik eenzelfde carrière als hem kan uitbouwen”, besluit Pina.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws