Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Peter Vandenbempt laat zich uit over penaltyfase Jelle Vossen

Peter Vandenbempt laat zich uit over penaltyfase Jelle Vossen

Club Brugge verloor vrijdagavond onverdiend met 1-0 van Charleroi. Nochtans had de eindstand er ook helemaal anders kunnen uitzien. Enerzijds door de grote gemiste kansen van Blauw-Zwart, anderzijds door een discutabele strafschopfase.

Al na 11 minuten voetballen trok Charleroi-verdediger Francis N’Ganga Jelle Vossen neer in de zestien. Joeri Van de Velde zag er geen graten in, maar het is duidelijk dat de Carolo’s hier goed wegkwamen.

Peter Vandenbempt is van mening dat Club een elfmeter onthouden werd. “Ondanks al die afwezigen speelde Club Brugge toch met zelfvertrouwen, had het controle over de wedstrijd en kreeg het meteen veel kansen.”

“Club had ook een penalty moeten krijgen. Dat was toch opmerkelijk, want je zou kunnen denken dat er misschien toch twijfel in het elftal geslopen zou zijn”, aldus de analist in gesprek met Michel Preud’homme bij Sporza Radio.

Trekfout van N’Ganga op Vossen

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws