Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Pechvogel Ibini maakt comeback in stijl, felicitaties van Ryan

Pechvogel Ibini maakt comeback in stijl

In de zomer van 2015 haalde Club Brugge Bernie Ibini binnen, maar veel plezier beleefde het niet aan de snelle Australiër. Enkele weken na zijn komst viel hij op zomerstage in Garderen al uit met een zware kuitbeenbreuk. Die hield hem anderhalf jaar aan de kant.

Pas nu kon Ibini zijn wederoptreden maken, maar dat deed hij meteen in stijl. Hij mocht woensdag twintig minuten meespelen bij Sydney FC, dat in de halve finale van de Australische beker tegen Canberra Olympic speelde. Ibini luisterde zijn comeback meteen op met een doelpunt en legde zo de 0-3-eindstand vast. Daardoor mag zijn club meteen naar de finale.

Ex-doelman Mathew Ryan maakte van de gelegenheid gebruik om zijn boezemvriend te feliciteren. “Geweldig om mijn broer Bernie Ibini opnieuw te zien doen wat hij graag doet. Een goal om te koesteren en ik ben er zeker van dat er nog veel zullen volgen. Proficiat bro!”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws