Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Niet alleen Carcela, maar ook andere ‘Rouche’ weigerde naar Club Brugge te komen

Algemeen manager Vincent Mannaert (Club Brugge)

Door de opeenstapeling van blessures wilde Club Brugge zich tijdens de zomermercato graag nog versterken met Mehdi Carcela. De 27-jarige Marokkaan gaf zijn woord, maar verkaste uiteindelijk naar Granada, momenteel de rode lantaarn in La Liga met 2 punten uit 8 wedstrijden. En Carcela was niet de enige met een Standard-verleden die weigerde om naar Jan Breydel te komen.

Zo zou Club Brugge ook geïnformeerd hebben naar Paul-José Mpoku, die momenteel bij Panathinaikos vertoeft. “Club nam contact op met mijn management en zij lieten het mij weten”, vertelt de 24-jarige vleugelspits aan La Dernière Heure. “Ik heb meteen gezegd dat ik niet wilde praten.”

Mpoku heeft het naar eigen zeggen wel gehad met de Belgische competitie. “Ik had geen zin om terug te keren, daarbovenop wil ik in België enkel voor Standard spelen”, klinkt het klaar en duidelijk. Donderdag neemt Standard het in de Europa League op tegen Panathinaikos.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws