Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mulder gunt Bruggeling de winnende treffer tegen Anderlecht: “1-0 in de toegevoegde tijd”

Jan Mulder (analist)

Club Brugge verloor afgelopen dinsdag met 1-2 van FC Porto na een nochtans hoopgevende Champions League-prestatie. Claudemir was met een penaltyfout in de laatste seconden van de wedstrijd de pechvogel van de dag. Jan Mulder steekt de 28-jarige Braziliaan dan ook graag een hart onder de riem.

“Wees niet bevreesd voor je basisplaats”, richt de Nederlandse analist zich in HLN tot Claudemir. “Preud’homme is keeper geweest, dus net zo kwetsbaar en kinderachtig als wij voetballers, hij is na een paar dagen ook weer gezond zichzelf.”

“Zeg tegen MPH dat Club hoog moet spelen, dan blijf jij uit de buurt van je eigen zestien, waar je krankzinnig wordt en met heggenscharen gaat zwaaien. Ga hoog, Claudemir, hoog. De beste methode om te winnen is het sowieso.”

Mulder hoopt tot slot dat Claudemir zondag zijn penaltyfout van in de Champions League kan vergeten. “In de derde minuut van de toegevoegde tijd en bij de stand 0-0 gun ik (onpartijdig columnist en oud-speler van Anderlecht, die mooie club) je een volley van dertig meter in de kruising: uitslag 1-0 voor Club.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws