Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mulder: “Gent had 4 strafschoppen moeten krijgen”

Jan Mulder (analist)

Club Brugge heeft zijn Europese kater tegen FC Kopenhagen doorgespoeld met een vijfde opeenvolgende overwinning tegen AA Gent. Hein Vanhaezebrouck vond dat de Buffalo’s een penalty verdienden na een duwtje van Stefano Denswil op Renato Neto. Jan Mulder gaat nog een stapje verder.

“Ik kan Hein wel begrijpen. Hij moet het natuurlijk even kwijt dat hij verloren heeft”, opent de Nederlandse analist. “Ik ben altijd wat extremer en vind dat Gent vier penalty’s had kunnen krijgen. Maar bij mij moet je daar de helft van nemen: dus laten we zeggen twee strafschoppen. En die twee zijn dan voor de meeste mensen eigenlijk ook nog betwistbaar.”

Mulder verwees naar de duw van Denswil op Neto en een trekfout van Simons op Rinne als niet gefloten elfmeters. “De keeper van Gent wordt daar een paar seconden voor affluiten gewoon duidelijk onderuit getrokken door Timmy. Dat is strafschop, punt uit!”, besluit Mulder bij PlaySports.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws