Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

MPH recupereert spits tegen Anderlecht en kiest opnieuw voor veelbelovende belofte

Jelle Vossen doelpunt (Club Brugge - FC Porto)

Zondagnamiddag is het Jan Breydelstadion het decor voor de ongetwijfeld geladen topper tussen Club Brugge en RSC Anderlecht. Blauw-Zwart telt momenteel 5 punten minder dan zijn aartsrivaal en hoopt dan ook op een driepunter om die kloof te dichten.

Michel Preud’homme moet het ook tegen RSCA zonder langdurige geblesseerden Bjorn Engels (schouder), Lior Refaelov (pubalgie), José Izquierdo (lies) en Laurens De Bock (knie) stellen. Ook Brandon Mechele (scheenbeen) en Sébastien Bruzzese (buikspieren) vertoeven nog altijd in de Brugse ziekenboeg.

Abdoulay Diaby behoort wél opnieuw tot de Brugse selectie, net als belofte Thibault Vlietinck, die tegen Charleroi goed inviel. Tot slot is ook trainee Laurent Lemoine opnieuw van de partij.

René Weiler kan op zijn beurt niet rekenen op Andy Kawaya, Andy Najar, Dennis Appiah en Alexandru Chipciu. Uroš Spajić is twijfelachtig. Als de rechtsachter niet kan aantreden, moet Paars-Wit voor Stéphane Badji of de jonge Emmanuel Sowah kiezen als alternatief. Al behoort een 3-4-3-systeem met Olivier Deschacht in de ploeg ook tot de opties.

Selectie Club Brugge – Anderlecht

Doelmannen: Butelle en Teunckens

Verdedigers: Van Rhijn, Cools, Poulain, Denswil, Lemoine en Bolingoli

Middenvelders: Simons, Claudemir, Pina, Vormer en Vanaken

Aanvallers: Gedoz, Storm, Vlietinck, Moraes, Vossen, Diaby en Limbombe

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws