Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

MPH komt met goed nieuws over Lior Refaelov

Lior Refaelov (Club Brugge - Charleroi)

Michel Preud’homme heeft naar goede gewoonte vooruitgeblikt op de topper van komend weekend tegen Anderlecht. De Brugse coach had het onder meer over zijn geblesseerden en de kracht van het huidige Anderlecht.

Het is voorlopig nog de kat uit de boom kijken, maar mogelijk kan Abdoulay Diaby zondag in actie komen. “Abdou heeft de trainingen hervat. Morgen kijken we hoe fit hij is. Hij heeft tijdens zijn blessure wel goed zijn conditie onderhouden, maar het is afwachten.”

Daarnaast had de Brugse coach goed nieuws over Lior Refaelov – die goed herstelt van een operatie aan zijn lies – en José Izquierdo. “Lior en José trainen momenteel individueel, terwijl we bij Brandon Mechele nog wachten op een controlescan. Bjorn Engels ten slotte traint nog steeds binnen.”

Zwaar geïnvesteerd

“Zondag wordt een moeilijke wedstrijd, zoals deze topper steeds is. Anderlecht is niet meer dezelfde ploeg als vorig jaar. Ze hebben zwaar geïnvesteerd en kwaliteit gehaald, dat levert voorlopig resultaat op. Favoriet ga ik ze echter niet noemen, want in België is er geen enkele ploeg die favoriet is tegen Club op Jan Breydel.”

“Ze hebben momenteel wel de kracht dat ze wedstrijden kunnen winnen zonder dat ze domineren en kennen een periode waarin het geluk aan hun kant staat. Maar Club kan zich zeker meten zondag, we hebben de kwaliteit”, besluit MPH op de officiële website.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws