Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

MPH is duidelijk over kapiteinsband bij Club Brugge

Michel Preud'homme persconferentie (Club Brugge - Anderlecht)

Michel Preud’homme gaf Timmy Simons rust tegen Westerlo en zo is het voor het Club-icoon nog even wachten op zijn 350ste competitiematch in eerste klasse. De aanvoerdersband prijkte woensdagavond rond de arm van Ruud Vormer. En daar kon Jan Breydel zich wel in vinden.

“Ruud is heel goed bezig”, vertelt Preud’homme. “Hij was een zes, is een acht geworden en is nu bijna een zeven. Al is hij uiteraard zwervende en staat hij niet gewoon tegen de lijn. Of hij de nieuwe kapitein van Club Brugge kan worden? De kapiteinsband is van Timmy. Punt. Daarnaast heb ik een aantal jongens die in de spelersraad zitten en klaar zijn om de ploeg op sleeptouw nemen. Dat is Vormer en ook Claudemir.”

Na de ruime 4-0 overwinning tegen Westerlo lijkt de landskampioen klaar voor het duel tegen Zulte Waregem, de koploper in de Jupiler Pro League. “Ze zijn heel goed bezig. Met Sint-Truiden hadden ze geen makkelijke verplaatsing, maar toch komen ze er weer uit als winnaar. Ze staan aan de leiding en bovendien is dit voor Club altijd een moeilijke verplaatsing. We zullen dus erg scherp moeten zijn”, besluit MPH op de officiële website.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws