Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

MPH heeft twee keer goed nieuws voor match tegen Porto

Michel Preud'homme duim omhoog

Veel tijd om stil te staan bij het gelijkspel tegen Zulte Waregem is er niet. Woensdag wacht immers al een nieuwe opdracht in de Champions League. Onderstaand de 22-koppige selectie.

Michel Preud’homme kan tegen FC Porto niet rekenen op Bjorn Engels (schouder), Lior Refaelov (pubalgie), Laurens De Bock (patellapees) en Timmy Simons (geschorst). En de Brugse coach zal zelf ook niet in de dug-out mogen plaatsnemen. Die taak is voor assistent-coach Philippe Clement.

Maar er is ook goed nieuws. Zo is José Izquierdo hersteld van zijn spierblessure en behoort hij opnieuw tot de selectie, net zoals Benoît Poulain. De centrale verdediger blesseerde zich in aanloop naar de match tegen Essevee, maar wordt klaargestoomd voor het Champions League duel.

De defensieve alternatieven zijn immers niet ideaal met Brandon Mechele (die net uit blessure komt en nog geen minuut speelde dit seizoen) en belofte Laurent Lemoine (die nog geen ervaring heeft op het het hoogste niveau).

Selectie Porto – Club Brugge

Doelmannen: Butelle, Bruzzese en Teunckens

Verdedigers: Van Rhijn, Poulain, Mechele, Denswil, Lemoine, Bolingoli en Cools

Middenvelders: Claudemir, Pina, Vormer en Vanaken

Aanvallers: Gedoz, Storm, Vlietinck, Diaby, Wesley, Vossen, Limbombe en Izquierdo

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws