Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

MPH blikt al vooruit naar Champions League: “Zij zijn ook tegen Porto niet beschikbaar”

Michel Preud'homme (Club Brugge - Charleroi)

Club Brugge verdiende het niet, maar leed tegen Charleroi wel al zijn vierde nederlaag van het seizoen. Michel Preud’homme was blij met de manier waarop zijn onuitgegeven elftal voor de dag kwam op Mambourg, maar vanzelfsprekend niet met de uitslag.

“We hebben een goede wedstrijd gespeeld en hadden in de eerste helft de beste kansen op een doelpunt”, vertelt Preud’homme in gesprek met Sporza. Zo waren Wesley Moraes, Jelle Vossen, Hans Vanaken en Dion Cools dicht bij een doelpunt.

“We scoren niet en betalen dat cash op het einde”, sakkert de Brugse coach. “Ik ben heel tevreden over de jongens die vandaag hebben gespeeld. Het was onze beste wedstrijd sinds lang hier in Charleroi. Tegen Porto hoop ik de zieke spelers te recupereren en misschien ook Diaby. De rest is niet beschikbaar”, klinkt het klaar en duidelijk.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws