Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

MOOI! Coucke houdt zich aan belofte én brengt meteen geluk: “Eigenlijk is hij diehard Club-fan”

Marc Coucke steekt Club Brugge een hart onder de riem en doet belofte

Club Brugge heeft zojuist zijn beste 45 minuten van de huidige Champions League-campagne achter de rug. Met een overbevolkt middenveld drong Blauw-Zwart FC Porto naar achteren. Opvallende aanwezige Marc Coucke zag dat het goed was.

“Absoluut geen leedvermaak met Club Brugge. Spijtig voor hen en Belgisch voetbal. Tegen Porto ga ik kijken om hen te steunen, hopelijk ommekeer”, aldus KV Oostende-voorzitter Coucke na de 4-0 pandoering tegen FC Kopenhagen.

En de sterke man van de Kustboys hield zich aan zijn woord. Hij nam plaats in het Jan Breydelstadion en zag Jelle Vossen een heerlijke aanval knap afronden. Meteen goed voor een verdiende 1-0 ruststand. “Als er Europees gevoetbald wordt, moeten we alle Belgische ploegen steunen en Brugge nog meer. Ik kwam hier vroeger naar alle Europese matchen”, geeft Coucke toe voor de camera’s van Q2.

Voor Blokken-presentator en gelegenheidsanalist Ben Crabbé het signaal om uit te pakken met een opvallende anekdote. “Marc Coucke verzwijgt dat hij eigenlijk altijd supporter van Club Brugge was. Twee wedstrijden in het seizoen niet, die tegen KV Oostende, maar voor de rest is hij een echte diehard-supporter van Brugge. Altijd geweest ook”, klonk het al lachend.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws