Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Michel Preud’homme is de enige die nog in ongelukkige aanvaller gelooft”

Michel Preud'homme (Club Brugge - Charleroi)

Het gaat momenteel van kwaad naar erger met Felipe Gedoz. Dat de 23-jarige flankaanvaller over een stel goede voeten beschikt, stelt niemand in vraag. Maar de levensstijl van de jonge Braziliaan is nog altijd niet die van een profvoetballer…

Toen Gedoz in de Champions League wedstrijd tegen FC Porto als een slappe vod inviel, waren er achteraf Club-fans die met hun frustratie richting het Instagram-account van de vleugelspits trokken. “Kilo’s, frieten, drama en transfer” waren woorden die daarbij veelvuldig voorkwamen.

Tegen Anderlecht moest Gedoz zelfs op de tribune plaatsnemen, hetgeen hem allerminst tevreden stemde. “Velen geloven niet in mijn capaciteiten, maar haters maken me sterker”, klonk het zondagavond via zijn officiële Instagram-account.

Felipe Gedoz (Club Brugge - FC Porto)

Volgens HLN hebben de technische staf, zijn ploegmaats en het bestuur intussen de hoop opgegeven dat Gedoz alsnog de klik kan maken. “Michel Preud’homme, believer van het eerste uur, is diegene die het meest bleef geloven dat de impulsieve en beïnvloedbare Gedoz op een dag wel weer boven water zou komen, maar vandaag is MPH de enige die daar nog een beetje in gelooft”, klinkt het.

Hoe het nu verder moet? Het contract van Gedoz loopt in juni af en als de zaken er niet op beteren, lijkt een verlengd verblijf op Jan Breydel verder weg dan ooit. Of doet het Braziliaanse Cruzeiro tijdens de wintermercato nog eens een poging om Gedoz bij Blauw-Zwart weg te plukken? In dat geval recupereert Club in elk geval nog een deel van zijn destijds betaalde 1,5 miljoen euro.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws