Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Meunier zorgt voor ophef in Frankrijk

Thomas Meunier (Club Brugge)

Dat Thomas Meunier het hart op de tong draagt, weten wij natuurlijk al langer dan vandaag. In Frankrijk lijken ze nog te moeten wennen aan de stijl van de rechtsachter. Hij heeft er met enkele uitspraken immers voor een polemiek gezorgd.

In L’Equipe stak Meunier de loftrompet op voor zijn ploegmaats. “We hebben zo’n rijke groep, dat we het bijna zonder trainer zouden kunnen redden. Spelers als Di Maria of Ben Arfa hebben geen tactische richtlijnen nodig. Vanaf zij de bal krijgen, maken ze het verschil. Als je hen gewoon hun zin laat doen, zouden we nog veel wedstrijden kunnen winnen. Het is maar tegen ploegen als Arsenal dat de tactiek het verschil maakt”, vertelde hij.

In andere Franse media werden die woorden echter lelijk verdraaid. “Meunier ziet PSG graag zonder trainer”, maakte So Foot ervan. Ook LCI kwam met een gelijkaardige interpretatie. “Voor Thomas Meunier is Unai Emery bijna nutteloos”, schreven zij. Niet echt netjes, als je het ons vraagt…

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws