Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mazzu weet al wat hij gaat doen bij eerste winst tegen Club

Felice Mazzu (Sporting Charleroi)

Club Brugge en Charleroi tellen beide zestien punten na negen speeldagen en staan daarmee op een gedeelde derde plaats. Blauw-Zwart is tot dusver het zwarte beest van Felice Mazzu, maar de coach van de Carolo’s wil daar vrijdagavond verandering in brengen.

Met 3 op 24 tegen Club kan Mazzu niet bepaald over geslaagde statistieken spreken. Al is hij zeker niet de enige coach die het op Mambourg moeilijk heeft om Blauw-Zwart te kloppen. De laatste zege van de thuisploeg dateert immers van 5 oktober 1996, meer dan twintig jaar geleden met andere woorden.

“Ik heb geen idee aan wat het ligt”, vertelt Mazzu aan HLN. “Michel is een topcoach, maar ik denk dat we het vooral in Jan Breydel moeilijk hebben.” Als Charleroi de drie punten thuis kan houden, komt het op een voorlopige tweede plaats terecht. “Op dit moment is het klassement van weinig belang. Al kan het wel een indicatie zijn voor het verdere verloop van de competitie. Ik wil daar ook zo lang mogelijk blijven staan.”

Tot slot heeft de trainer van Charleroi ook al plannen gemaakt bij een voor hem goede afloop. “Ik mag dan wel geen fles champagne opendoen als we winnen tegen Club Brugge, ik zal in het weekend dan toch eens lekker gaan eten met mijn vrouw”, besluit Mazzu.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws