Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mathijssen zorgt met commentaar op ref voor grappig moment tijdens Club – Westerlo

Mathijssen zorgt met commentaar op ref voor grappig moment tijdens Club - Westerlo

Club Brugge leidt aan de rust met 2-0 tegen Westerlo. Blauw-Zwart begon met veel aanvallende intenties aan de wedstrijd en zag zijn overwicht na dertien minuten beloond worden met een knappe goal van Dion Cools. Even voor de rust verdubbelde man in vorm Ruud Vormer de score.

Westerlo onderging in de eerste 45 minuten de wet van de sterkste en kwam er nauwelijks aan te pas. De Brugse voorsprong is dan ook verdiend en had nog verder uitgediept kunnen worden. De vrijschop van Stefano Denswil belandde net naast het doel van Koen Van Langendonck, terwijl Ruud Vormer – nog voor zijn doelpunt – de paal trof.

Op het half uur staken de Kemphanen dan toch eens de neus aan het venster. Westerlo-aanvaller Ganvoula leek voor de bal te gaan, maar raakte Ludovic Butelle vol in het aangezicht.

Scheidsrechter Jonathan Lardot twijfelde niet en trok meteen rood, tot grote woede van Jacky Mathijssen en zijn manschappen. “Gij kunt in provincial nog geen match uitfluiten”, snauwde Mathijssen op z’n Limburgs richting de wedstrijdleiding. De ex-coach van Club is overigens al heel de eerste helft erg goed hoorbaar, hetgeen geregeld voor hilariteit zorgt.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws