Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Martos legt uit waarom hij hoopt dat Vossen straks speelt

Jelle Vossen (Club Brugge - Gent)

Vrijdagavond trekt Club Brugge met het nodige blessureleed richting Mambourg. Met Engels, Refaelov, Izquierdo, Diaby, De Bock, Mechele en Bruzzese moet Michel Preud’homme het zonder maar liefst 7 spelers stellen.

Door de vele afwezigen in het aanvallende compartiment krijgt Wesley Moraes of Jelle Vossen straks zijn kans in de basiself van Blauw-Zwart. Charleroi-verdediger Javier Martos hoopt alvast dat de Limburgse spits straks tussen de lijnen staat.

“Als Vossen niet speelt, zal er zeker een evenwaardige spits worden opgesteld. Maar ik hoop tegenover Vossen te staan”, vertelt de Spaanse aanvoerder van de Carolo’s aan La Dernière Heure. “Ik ken hem beter dan de andere Brugse spitsen en was in het verleden al succesvol tegenover hem.”

“In feite is Vossen een bizarre speler. Soms heb je de indruk dat hij helemaal niet in de match zit en dan heeft hij tien minuten later toch weer gescoord. Tegen dat soort tegenstanders moet je heel de match geconcentreerd blijven, maar dat bevalt me vrij goed”, besluit Martos.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws