Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mannaert: “Gent neemt Club Brugge geen supporters af”

Vincent Mannaert interview (Club Brugge)

Club Brugge beschikt over de meeste supporters in België en trekt volk uit alle hoeken van het land. De aanhang van AA Gent is kleiner, maar sinds het kampioenschap van de Buffalo’s in 2015 wint Blauw-Wit aan populariteit. 

Zaterdagavond staat er met Zulte Waregem – Club Brugge een interessante West-Vlaamse derby op het programma. Eén ding bindt beide ploegen alvast: de gemeenschappelijke ‘vijand’ AA Gent.

“De verdienste van de Gentenaren is dat ze met de opening van de Ghelamco Arena een nieuw publiek hebben aangeboord, supporters die nog niet naar het voetbal gingen”, vertelt Vincent Mannaert aan de Krant van West-Vlaanderen.

“Het gaat om mensen uit de streek die overstag zijn gegaan als gevolg van het betere comfort en de bereikbaarheid van het stadion.” Toch wil dat volgens onze CEO niet zeggen dat andere ploegen daar de dupe van zijn. “Er is geen sprake van kannibalisme, Gent neemt Club Brugge of Zulte Waregem geen supporters af”, besluit Mannaert klaar en duidelijk.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws